in verband met de nieuwe corona-regels zijn veel activiteiten geschrapt. De activiteiten die nog wel gepland staan kunnen ook geschrapt worden. Informeer ernaar. De Stamtafel gaat wel door.

Zondag 6 februari 13.30 uur

wandeling vanuit het Dorpshuis met als thema: “Bedrijvig Heerle, vroeger en nu”. We starten in het Dorpshuis, waar eerst een korte presentatie zal zijn van de brochure “Het verhaal van Sint Gertrudiskerk in Heerle”, uitgegeven door het Historisch Informatiepunt Roosendaal / Tongerlohuys. en geschreven door RenĂ© Hermans. Daarna gaan we op pad naar de oude smederij en garage van Kees Rommens waar antieke tractoren en (miniatuur-) landbouwmachines te bewonderen zijn. Vervolgens lopen we dan naar de boerderij van de familie Luysterburg waar we horen over het land- en tuinbouwbedrijf dat al generaties lang daar gevoerd wordt en dat nu een bloeiende winkel is met streekproducten.
Wel graag van tevoren opgeven zodat we met een niet al te grote groep op pad kunnen gaan. Dat kan bij Wout van den Broek (06 50829352) (e-mail: secretaris@dorpshuisheerle.nl)

vrijdag 18 februari vanaf 19.00 uur

Kinderkafee: een nieuwe activiteit in ons Dorpshuis. Deze eerste keer in het teken van Carnaval. Voor kinderen in de onderbouw (t/m groep 4) van 19.00 uur tot 20.15 uur, voor de kinderen van de bovenbouw van 20.30 uur tot 22.00 uur en dan zijn ook de brugklassers van harte welkom. Je kunt je opgeven en meer info krijgen via Facebook of Instagram Hetkinderkafee.