Muziekclub Roosendaal

Wilfred Wayop (die ook bestuurslid is van het Dorpshuis) heeft een serie activiteiten opgezet om samen met de jeugd – – in groepsverband en individueel – muziek te maken en muziekles te geven. Zie de pagina Muziekclub Roosendaal.

Inloopmiddag op de eerste zondag van de maand

Zondagmiddag inloop in Dorpshuis De Schalm. Zondag 3 april kasteelwandeling naar Wouw, rondleiding en toelichting door René Hermans. Verzamelen om 13.30 uur. Eerste zondag van mei is er een muziekmiddag.

Kinderkafee, een nieuw initiatief!

Jaren geleden heeft een aantal vrijwilligers uit Moerstraten het initiatief genomen om een danskafee op te starten in de Parelmoer, Moerstraten. Helaas moesten ze afscheid nemen van dit geweldig kafee. Een aantal vrijwilligers in Heerle vond dit zo jammer dat ze samen met buurthuis de Schalm Het danskafee nieuw leven inblazen. Met als resultaat dat op 18 februari 2022 het eerste Danskafee op Herel zijn deuren gaat openen, in buurthuis de Schalm.Voor alle schoolgaande jeugd van groep 1 TM de brugklas. Hou de facebook- en instagram-pagina in de gaten voor meer informatie: Hetkinderkafee.

De volgende activiteit is op 30 september:

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 301768577_174570265120541_5196290602786101835_n706.jpg

Studie- en werkplekken in het dorpshuis

In corona-tijd is het niet eenvoudig om thuis te werken en te studeren, terwijl dat wel zo wenselijk is. Je kunt nu ook in ons dorpshuis terecht. Voor studenten is het gratis (!), voor werknemers en kleine bedrijven staat er een kleine vergoeding tegenover (per uur of per dagdeel). Je kunt gebruik maken van koffie-/ thee faciliteiten (Gastvrij De Schalm) en er is goede WiFi aanwezig in het gebouw.

werken en studeren in alle rust…

Rabo-bank clubactie opbrengst van 2021 was € 338,37. Iedereen die op ons gestemd heeft HARTELIJK DANK!! Stemt u ook dit jaar weer op ons?!

Vergeet niet te buurten

Het Alzheimercafé gaat onder een nieuwe naam langs bij de verschillende buurt- en dorpshuizen en komt elke 2e vrijdag van de maand in ons Dorpshuis, van 10 uur tot 12 uur.

Een bijeenkomst van “Vergeet niet te buurten” biedt gezelligheid, muziek (soms live) en verrassende ontmoetingen. Een plek om lotgenoten te ontmoeten. Voelt u zich welkom en neem vooral iemand mee. Dat kan uw geliefde zijn, maar ook een vriend, buurvrouw of familielid.

Uitvaarten in het dorpshuis

het kan en je kunt er meer over lezen, zie “zalen en reserveringen”

 

Planning
Planning loopt vanaf nu (12-11-2020) via Jan Brouwers , e-mail: planning@dorpshuisheerle.nl