een heel nieuw initiatief! 90’s Party 15 april in ons Dorpshuis!!

Kaartverkoop is al gestart, kijk op www.ticketkantoor.nl/shop/herelparty

In de vroege voorverkoop zijn de kaarten 7,50, daarna en aan de zaal 10.00 euro.

Muziekclub Roosendaal heeft een nieuwe naam: DE TOONIER

Wilfred Wayop (die ook bestuurslid is van het Dorpshuis) heeft een serie activiteiten opgezet om samen met de jeugd – – in groepsverband en individueel – muziek te maken en muziekles te geven. Zie de pagina: de Toonier.

Inloopmiddag op de eerste zondag van de maand

Zondagmiddag inloop in Dorpshuis De Schalm. We hebben er voor gekozen om dan steeds een film te draaien en de middag aan de hand daarvan thematisch in te vullen. Op zondag 5 februari een echte “feelgood-movie” uit Frankrijk.

Kinderkafee, een nieuw initiatief!

Jaren geleden heeft een aantal vrijwilligers uit Moerstraten het initiatief genomen om een danskafee op te starten in de Parelmoer, Moerstraten. Helaas moesten ze afscheid nemen van dit geweldig kafee. Een aantal vrijwilligers in Heerle vond dit zo jammer dat ze samen met buurthuis de Schalm Het danskafee nieuw leven inblazen. Met als resultaat dat op 18 februari 2022 het eerste Danskafee op Herel zijn deuren gaat openen, in buurthuis de Schalm.Voor alle schoolgaande jeugd van groep 1 TM de brugklas. Hou de facebook- en instagram-pagina in de gaten voor meer informatie: Hetkinderkafee. Op Facebook en Instagram

De volgende activiteit is op 5 februari en dan zal er ook voor het eerst Tienerkafee zijn

Studie- en werkplekken in het dorpshuis

In corona-tijd was het niet eenvoudig om thuis te werken en te studeren, terwijl dat wel zo wenselijk is. Je kunt nu ook in ons dorpshuis terecht. Voor studenten is het gratis (!), voor werknemers en kleine bedrijven staat er een kleine vergoeding tegenover (per uur of per dagdeel). Je kunt gebruik maken van koffie-/ thee faciliteiten (Gastvrij De Schalm) en er is goede WiFi aanwezig in het gebouw.

werken en studeren in alle rust…

Rabo-bank clubactie opbrengst van 2022 was ‚ā¨ 486,40. Iedereen die op ons gestemd heeft HARTELIJK DANK!! Stemt u ook dit jaar weer op ons?!

Vergeet niet te buurten

Het Alzheimercafé gaat onder een nieuwe naam langs bij de verschillende buurt- en dorpshuizen en komt elke 2e vrijdag van de maand in ons Dorpshuis, van 10 uur tot 12 uur.

Een bijeenkomst van “Vergeet niet te buurten” biedt gezelligheid, muziek (soms live) en verrassende ontmoetingen. Een plek om lotgenoten te ontmoeten. Voelt u zich welkom en neem vooral iemand mee. Dat kan uw geliefde zijn, maar ook een vriend, buurvrouw of familielid.

Uitvaarten in het dorpshuis

het kan en je kunt er meer over lezen, zie “zalen en reserveringen”

 

Planning
Planning loopt vanaf nu (12-11-2020) via Jan Brouwers , e-mail: planning@dorpshuisheerle.nl